top of page

Treliečiai RESTA 2024 parodoje supažindino su išmanių mikroautobusų galimybėmis

Praėjęs savaitgalis dovanojo daug gerų įspūdžių ir naujų bei įdomių pažinčių. „TRELO | Modul-System” atstovai: Renata, Laurynas ir Edvinas dalyvavo balandžio 25–27 d. vykusioje tarptautinėje RESTA 2024 statybų parodoje, kurioje kasmet pristatomos statybų verslo rinkos naujienos, inovacijos, aplinkotvarkos tendencijos.  

Treliečiai parodos lankytojams pristatė inovatyvias galimybes, kaip paprastą mikroautobusą galima paversti išmaniu ir naudingu bei pritaikyti įvairiems verslo sektoriams. Lankytojai galėjo patys pasižvalgyti po atnaujinto mikroautobuso vidų ir susipažinti su inovatyviais sprendimais, savo rankomis prisiliesti prie įmontuotų šiuolaikiškų ir lengvų modulių: stalčių, lentynų, spintelių bei kitos įrangos. Pademonstravome, kaip veikia novatoriška „Modul-Connect“ sistema, leidžianti valdyti transporto priemonės funkcijas tiesiai iš mobiliojo įrenginio. Parodą aplankė bei po mūsų mikroautobusą pasižvalgė ir mūsų partneris - lenktynininkas Benediktas Vanagas, atradęs modulinių sistemų privalumus, ir prisipažino jau seniai pasitikintis „TRELO | Modul-System“ kokybe. Renata, Laurynas ir Edvinas patvirtino, kad klientai domėjosi tvaresniais ir į ateitį žvelgiančiais sprendimais, kurie pagerintų saugumą, padidintų efektyvumą, sutaupytų laiko bei lėšų.  

 

„TRELO | Modul-System“ atstovauja „Modul-System“ – vieną pirmaujančių pasaulyje įrangos komerciniam transportui gamintojų, įsikūrusių Švedijoje. Ne tik konsultuojame, bet ir projektuojame bei komplektuojame įrangą. „TRELO | Modul-System“ gaminiai yra kruopščiai tikrinami specialiuose centruose (atliekami avarijos testai), yra patvirtinti bei sertifikuoti gaminiai. Viskuo pasirūpiname: grindimis, sienų ir lubų plokštėmis, lentynų moduliais, stogo skersiniais, apšvietimu, elektros instaliacija ir kt. Siūlome sprendimus tiek mažoms, tiek didelėms įmonėms.  




51 views0 comments

Comments


bottom of page