top of page
Writer's pictureSB-AUTOPROJEKTAI

Aukštos kokybės elektros keitikliai (inverteriai) automobiliams iš Modul-System

Updated: Jan 26, 2022

Modul-System vis daugiau dėmesio skiria transporto priemonių elektros įrangai ir savo asortimentą papildė aukštos kokybės galios keitikliais.

Pasak Modul-System viceprezidento Thomas Johanson: „Tai tvirti gaminiai, sukurti taip, kad patikimai tarnautų darbo automobilyje".

Elektros sistema ir elektriniai priedai yra svarbūs aptarnaujančio automobilio elementai. Naujausi „Modul-System“ gaminių asortimento papildymai yra tikrojo sinuso (PureSinwave) 1000 W, 2000 W ir 3000 W galios įtampos keitikliai.

„Mes visada naudojame aukštos kokybės produktus ir savo dirbtuvėse įrengiame tik profesionaliam naudojimui skirtą sertifikuotą įrangą. Šiuo atveju aukštos įtampos keitiklių kokybė sumažina gaisro ar naudojamos elektros įrangos sugadinimo riziką“ – aiškina T. Johansson.

Modul-System inverteriai yra pažymėti CE, E ženklu ir patikrinti dėl elektromagnetinio suderinamumo (EMC). Jie veikia esant 10,5–15,5 V nuolatinės srovės įtampai ir turi ekrano skydelį akumuliatoriaus būsenai ir apkrovai matuoti. Be to, visi inverteriai turi perkrovų saugiklį ir perkaitimo išjungimą, kad būtų užtikrinta, jog jie neperkaistų arba nesugestų dėl per didelės galios įrenginių prijungimo.


"Modul-system inverteriai yra funkcionalūs, tvirti ir patikimi" - garantuoja Thomas Johansson.


Video (angliškai):


25 views0 comments

Comments


bottom of page